Selesai Suntikan Dos Penggalak Covid19



Selesai Suntikan Dos Penggalak Covid19 | Sebenarnya aku tak expect pun aku dan Puan Isteri akan dapat dose ketiga Covid19 ni dalam masa terdekat. Tambah lagi dengan ramai lagi geng department aku yang belum dapat booster. Sebabnya, dalam department aku, aku adalah orang terakhir yang dapat dose kedua. 

Tapi Alhamdulillah, mungki rezeki terpijak, aku dan Puan Isteri dapat awal pulak dose booster ni. Dapat hari yang sama, tempat sama dan waktu lebih kurang sama. So sekali jalan je la kan.


Alhamdulillah, lepas 24 jam suntikan ketiga ni, takda effect sangat. Cuma lenguh bahu kiri je. Yang lain okay. Mungkin jugak sebab dapat vaksin booster yang sama dengan dua dose vaksin sebelum ni. So kesan suntikan ketiga ni tak terasa sangat.

Lepas ni tak tahu la ada lagi ke tak suntikan untuk Covid19 ni. Tunggu je la... 

Catat Ulasan

0 Ulasan