Mood Hilang Lagi

Mood Hilang Lagi | Hari tu sebelum cuti panjang untuk balik ke kampung. Tak sempat nak update blog sebab banyak kerja dan event yang perlu diselesaikan. Tapi bila dah masuk minggu kedua lepas cuti panjang ni, mood pulak hilang entah ke mana.

Haish macam mana nak kekalkan kerjaya sebagai blogger ni? Haahha... Tapi masih ada jugak la semangat. Kadang masa tengah sibuk kerja, atas motor tu, ada je idea nak menulis. Tapi bila dah balik rumah, jadi malas. Mungkin sebab dah seharian menghadap laptop. Kat rumah jadi macam nak rest. Nak curi-curi update kat office pun, memang tak sempat la.

Tapi takpa la, aku cuba untum update at least seminggu sekali. Biar hidup sikit blog ni kan. Harapnya nanti ada la mood nak update blog selalu walaupun sendu jugak sebenarnya.

Bila terpaksa mengupdate ni, feel dia lain macam sikit. Tapi dari takda kan... Update la jugak kan... 

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. tu la fir, tolong bagi idea sikit macam mana nak bagi mood menulis ni maintain jer...heee

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)