Beli Self Test Covid-19

Beli Self Test Covid-19 | Persiapan untuk rentas negeri dah siap dah. Bukan kain baju je, sekarang ni naj rentas pun kena standby satu lagi benda, Self Test Kit Covid19 Antigen.

Mulanya aku dapat satu set dari office, tapi bila fikir pengumuman untuk rentas negeri bila-bila masa ja, rasanya baik standby juga self test kit ni sebagai persediaan. Kita berurusan dengan benda yang tak nampak. Lagi pun aku dah kerja tiap hari masuk office... lepas tu dok beli barang dapur apa semua. Better standby je kan. Rasa macam tak sedap badan je, boleh terus test.

Memang dah vaksin, tapi ni pun salah satu untuk mencegah, kalau positif (Nauzubillah), kita dah boleh ambil langkah yang sepatutnya. Kalau negatif, Alhamdulillah. 

Catat Ulasan

0 Ulasan