Genap 3 Tahun


Genap 3 Tahun | Kalau takda Memories kat Facebook ni, mungkin aku sendiri lupa bab anniversary, birthday semua tu. Nasib baik la ada kan. Iya la, kadang mungkin sebab sibuk, memang tak sempat pun nak ingat.

Hari ni 1 September, genap dah 3 tahun majlis sambut menantu. Dua minggu lepas majlis nikah aku.

Bila tengok gambar-gambar ni, senyum sorang-sorang aku. Teringat sibuknya nak kenduri, meriahnya nak kenduri tu. Tapi apakan daya, dua tahun dah tak merasa suasana kenduri tu. Last aku pergi kenduri rasanya kenduri kawan baik aku kat Melaka. Itu pun dalam tempoh PKPP la.

Bila tengok gambar kenduri ni, rasa rindu kat kampung membuak-buak. Lapan bulan tak balik kampung. Hanya boleh telefon dan video call je la.

Cepat la covid, tak sabar nak balik kampung... 

Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. Alhamdulillah . Happy anniversary walaupun majlis sambut menantu tetap happening juga kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.. Teringat dia punya meriah tu... Hehehe

      Padam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)