Raya Haji Cuma Berdua


Raya Haji Cuma Berdua | First time ni sebenarnya kami raya berdua. Iya la, kami pun dah duk sendiri dekat dua bulan. Jadinya memang first time untuk keduanya.

Cadang memang la nak cari jalan tikus balik ke Shah Alam, tapi tak berani. Melayang ooo... Sudahnya, raya berdua je la. Masak pun yang simple je. Rendang minang, lemang dan ketupat palas beli, nasi impit dan kuah kacang. Settle.


Aktiviti pun takda apa sangat. Makan, video call, tidur kejap, makan lagi dan petang pergi cari durian. Itu pun tak plan sebab saja la nak meronda ja. Tengok ada orang juak durian. Beli je la kan. 


Malam tu makan pulut durian. Beli sekadar untuk dua orang makan. Dah la dua-dua hantu durian.

Nak boleh rentas tak tahu la. Tunggu je la. Bekorban lagi tahun ni. Insya Allah tahun depan semuanya akan kembali seperti sediakala. 

Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. Alhamdulillah..kita raikan raya cara kita sendiri. Selamat Hari Raya Aidiladha :)

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)