Bila Boleh Dine In?


BILA BOLEH DINE IN? | Rindu nak dine in...aku tak ingat bila last aku dine in kat kedai. Last rasanya masa bukak puasa kat kedai steamboat. Kiranya dah dekat dua bulan tak dine in.

Rindu nak makan kat mamak. Rindu nak makan kat kedai siam. Rindu nak makan kat kedai. Tu je sebenarnya. Memang la masa PKP tahun lepas, few months jugak tak boleh dine in. Tapi masa tu macam okay lagi. Then bila dah boleh dine in, enjoy je rasa for few months.

Nak tunggu Covid ni habis, secara peribadi, masih samar-samar lagi. Nak tak nak, kena jugak berkorban jugak. Nak buat macam mana kan. Nasib badan la... 

Catat Ulasan

0 Ulasan