Kagum betul aku dengan...


Aku ni nak update blog selalu pun payah. Macam mana la blogger-blogger lain update setiap hari. Paling tidak pun 2 hari sekali. Aku ni, nak update seminggu sekali pun payah kalau takda bahan atau topik. Kagum aku dengan dorang ni. 

Nak je aku jadi macam dorang, tapi aku ni. Entah la. Kadang-kadang semangat je. Tapi bila nak buat tu, rasa malas tu ada. 

Nak update pasal isu semasa, aku macam tak pandai semangat. Selalunya bila ada isu je, aku simpan sendiri je la segala pendapat aku tu. So, nak buat macam mana, biar je la kan. 

Nak update cerita seharian pun, sama je aktiviti aku hari-hari. Haishh... Tak tahu la.. Mungkin kekreatifan aku ni tak menyerlah sangat kot... 

Tunggu ada mood je la nak update pun... 

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Samalah dini, nak update blog sangalah slow. Kalau banyak hendap fb takdan tengok ig. Begitulah sebaliknya. Kagum orang multitask semua platform dia dapat perform

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)