Tak Berani Ambil Risiko


Kalau ikutkan, esok ada order dari pelanggan tetap di Pantai Dalam dan order lain di Taman Medan. Aku ambil order awal sebab dok ingatkan boleh. Menadangkan masa PKPB hari tu, aku ada hantar sampai ke KL, Bangi dan Putrajaya. Masa tu kelulusan macam agak senang la, mungkin sebab kes tak tinggi macam sekarang. 

Kalau ikutkan, aku rasa macam agak okay je untuk ke Pantai Dalam dan Taman Medan. Tapi fikir balik, aku tak berani ambil risiko sebab mungkin ada roadblock kat jalan yang aku tak biasa, so terpaksa la cancel. Aku pun takda SSM or surat MITI, so baik tak payah ambik risiko. Aku pun dah maklumkan yang terpaksa cancel order dan minta maaf. 


Buat masa ni, ambik order kawasan terdekat je la.. Still dalam radius 10km dari Alam Impian. Tak apa la, janji selamat dari melayang RM1,000. Betul tak?

Korang boleh la usha kat IG NA.kitchen12. Mana la tahu lepas boleh pergi jauh sikit korang nak order kan? 

Catat Ulasan

1 Ulasan

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)