Rutin Harian Aku Sejak Disember



So, memandangkan sekarang aku dah bekerja sejak awal tahun, tambah pulak dengan PKP ni lagi, aku pun tak tahu apa yang aku buat. Hahahaah... 

Jap nak pikir, bangun tidur, breakfast atau brunch terus, tolong kerja rumah apa yang patut, tengon TV, bukak sosial media, cari kerja kosong setiap hari kat Jobstreet atau Telegram, tengok website EIS, siram pokok, ambik mertua aku kat dialisis, delivery order Puan Isteri. Itu je la kot kebanyakkan yang aku buat setiap hari. 

Stress tu dah mula ada. Kalau bulan 12 boleh kata setiap minggu aku pergi interview, tapi untuk seminggu dua ni, takda lagi. Mungkin sebab PKP la kot kan.

Aku pun tak tahu la sampai bila nak macam ni. Insya Allah ada rezeki aku nanti untuk mula kerja di tempat baru. 

Doakan ye... 

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Insya Allah ada rezki Fir dan keluarga,sambail tu up kan lagi bisnes ye mana tau income lebih masyuk kan...akak doakan rezki korang murah.

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)