Kecewa ke? Ada la sikit...



Setiap kali dapat email yang permohonan kerja aku ditolak, perasaan kecewa tu mesti ada la. Rasanya macam aku dah cukup syarat, tapi mungkin ada lagi kot yang tak kena. Bukan rezeki kat situ. Persaingan pun ramai sekarang ni.

Tapi okay la, aku pun faham. Sekurang-kurangnya dapat la jugak respon dari company yang aku mintak tu. Mungkin ada tempat lain lagi yang menunggu kehadiran aku. Cewahhh...

Yang penting, aku tak berhenti apply kerja sana sini. Pantang ada kawan share kerja kosong, aku akan apply je. Mana tahu kot rezeki kan kat situ. 

Catat Komen

3 Ulasan

  1. insyaAllah ada rezeki yang lebih baik tu :)

    BalasPadam
  2. InsyaAllah Fir, jangan mudah putus asa.

    BalasPadam
  3. insyaAllah ada laa tu nanti..jangan putus asa..

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)