Penuh Jugak Kereta


Ingatkan balik dari kampung bawak kereta besar, tak penuh, eih..rupanya penuh jugak kereta. Macam-macam nak dibawa baliknya. Itupun sebenarnya setengah daripada tu pesanan orang taman. Hehehehe...

Selalu aku balik bawak Saga, memang penuh jugak la kan, sebab bonet saga tu tak besar mana. Tapi kali ni aku bawak balik Estima mertua aku punya. Lipat seat belakang pun masih penuh. Pokok bunga, ikan masin, ikan kering, ikan pekasam, dimsum, bahulu, peniram dengan ada la benda-benda lain lagi.

Saja syok ambik order, dapat la jugak cover duit minyak dengan tol lepas jual barang-barang tu. Tapi selalu memang tak ambik lebih. Memang ambik ngam-ngam dengan order je. Sebab nak keluarkan modal tu pun satu hal jugak. ..

Syok dapat jual barangan kampung dekat orang bandar ni. Original kampung mariiii....

Catat Ulasan

1 Ulasan

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)