Semua sebab korang...




First time ni aku ke balai polis untuk mohon kebenaran bergerak dalam tempoh PKPB ni semata-mata untuk korang, pelanggan NA.kitchen12.

Sebelum ni memang ada jugak aku buat delivery, tapi semua dalam jarak yang dekat dan tak  terlalu jauh. Tapi memandangkan kali ni agak banyak dan laluan yang berbeza, ke KL dan Putrajaya, aku kena jugak apply surat pergerakan untuk Ahad ni untuk buat delivery.


Alhamdulillah, sambutan menggalakkan and buat aku semangat sikit untuk tolong Puan Isteri. Terima kasih pada yang mengorder. 


Well, jemput follow ye IG kami. Meriahkan akaun IG tu dan mana tahu kalau korang berminat nak selit order. 

Catat Komen

2 Ulasan

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)