Rezeki NA.kitchen12



Lega rasanya bila ramai yang berminat dengan NA.kitchen12 ni. Setiap hari, orang dalam taman perumahan ni memang akan ada je yang tanya kalau ada stok lebih. Heheheh..Sebenarnya,NA.kitchen12 jarang sebenarnya buat stok lebih. Selalunya memang buat ngam-ngam dengan order. So semuanya dapat yang fresh je dari oven kitorang.

Dan kebetulan dah PKPB ni, aku pun work from home, boleh la buat promosi sikit dekat IG dan FB aku dan IG NA.kitchen12 ni. Puan Isteri dan mertua aku pun tolong jugak dari segi promosi. Alhamdulillah, buat masa ni ramai yang repeat order dan puas hati. Lega rasanya bila dapat bagi yang terbaik untuk pelanggan, kan??




Well, aku aim, setiap minggu aku akan open order untuk setiap kawasan. Macam dua minggu lepas, aku open untuk belah Putrajaya, Ahad ke Klang dan minggu ni ke area KL. Jangan risau, aku cuma delivery dan contactless delivery okay, insya Allah. 

Okay la, aku boleh support macam ni je la bisnes Puan Isteri kan. Jadi runner beli barang, jadi tukang hantar. Nak mengadun kek tu, ermm... Hahaha. Kiranya support jugak la yang tu. 


Haaa... Korang kalau rajin, tolong follow IG NA.kitchen12 tau. Saja meriahkan IG tu... 

Catat Komen

1 Ulasan

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)