PG Mall Tawar Diskaun Hebat Sehingga Hujung Tahun



Aku geram betul dengan PG Mall ni, tak senang duduk aku bila tengok banyak sangat diskaun-diskaun yang susah untuk aku tolak. Haishhh. Diskaun-diskaun ni ada yang dah mula dan yang bestnya, semua diskaun-diskaun ni sah sampai hujung tahun tau. Year End Sale la senang kata. Haishhh... Nak shopping secara nyata ni aku dah risau, so, sebagai ganti, shopping online je la kan. Selamat, jimat masa, jimat duit minyak dan tol, dan lagi jimat sebab ada banyak diskaun. 



Untuk kali ni, PG Mall menawarkan diskaun hebat terutama sekali untuk Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM). Mungkin sebab nak support local seller dan ekonomi, kempen ni dah berjalan dari Julai 2020 sampai la Disember 2020. So, sebagai orang Malaysia, apa salahnya kita pun support local seller dan jugak bangga dengan barangan tempatan kita. Barangan kita pun cukup hebat dan berkualiti. 

Korang yang nak beli tu jangan risau, KBBM ni meliputi semua barangan keperluan harian korang macam barang basah, barangan bayi, barangan kecantikan, automotif, eletronik dan fesyen. Semua lengkap la sebab nak support orang tempatan kan?? 

Korang kalau nak dapatkan diskaun ni, jangan lupa copy code kat bawah ni: 

Coupon Code: KBBM20 RM20 OFF ,
Min Spend RM50 
Coupon Code : KBBM30 RM 30 OFF , 
Min Spend RM100 

Ingat, sebagai tanda sokongan kita kepada penjual dan barangan tempatan, jangan lupa gunakan #BarangBaikBarangkita 

Ooo, lagi satu, ada jugak store-store terpilih di bawah KBBM ni, jadi korang akan dapat lebih banyak pilihan untuk beli barangan tempatan. Antaranya : 







Fresh Food Week 


Tengok tajuk pun dah tahu kan?? Confirm la korang akan dapat bahan makanan yang segar bugar untuk sepanjang minggu ni. PG Mall pun menawarkan diskaun menarik sebanyak RM5 dengan perbelanjaan sekurang-kurangnya RM50. Tapi korang kena cepat-cepat grab tau sebab ianya terhad kepada 2,000 pertama je. 

Fresh Food Week ni akan berlangsung dari 19 November hingga 25 November. Tunggu apa lagi? Buat reminder kat phone korang tu. Yang best lagi, dalam misi untuk memutuskan rantaian wabak pandemik ni, penghantaran barangan menggunakan konsep ‘contactless delivery’.  

Tarikh : 19 Nov hingga 25 Nov 2020 
RM5 OFF min spend RM50 
Apply code : GROCERWEEK 

Aeon Members 25% OFF 


Haaa, bagi ahli-ahli Aeon, korang pun akan dapat extra diskaun sebanyak 25% bermula dari 1 November sampai la 31 Disember ni dengan belanja minimum RM30 je. Kalau korang new user pulak, dapat tambahan lagi RM20. 

Haishh... Banyak betul diskaun dorang dapat ni. Tapi, korang kena cepat-cepat tau sebab ianya terhad kepada 1,000 penebusan pertama je setiap bulan. 

Macam mana nak dapat? Senang je, korang pergi je ke aplikasi Aeon korang atau ke website Aeon .Lepas tu korang shopping je macam biasa kat PG Mall dan proceed to checkout. Masukkan je kod promo tu masa checkout dan tadaaaaa... Terus dapat diskaun. 

Tapi ingat ye, korang dibenarkan untuk menggunakan satu saja kod diskaun untuk setiap transaksi. 

Tarikh 1 Nov- 31s Dec 2020 
25% OFF min Spend RM30 
Capped RM20 For New Users Only 
*Limited to first 1000 redemptions per month 

Huawei 

Haaa... Kepada pengguna Huawei pulak, ada diskaun lagi sebanyak RM3 dengan nilai pembelian Cuma RM15 ke atas. Untuk promosi ni, ia cuma ekslusif kepada pelanggan baru je. Diskaun ni berlangsung dari 5 Oktober sampai 31 Disember nanti. Caranya mudah, pergi je ke Huawei App dan dapatkan kod promi kat situ. Senang kan? 

Valid from 5 Oct - 31 December 2020 
Exclusive for new shopper only 
Go to Huawei App to obtain your promo code 
Enjoy RM3 OFF with minimum purchase RM15 above 
Available on Huawei member app 

Oppo


Takkan pengguna Huawei je dapat diskaun? Eih, jangan risau, pengguna Oppo pun dapat la diskaun RM3 dengan perbelanjaan minimum RM15. Tapi ianya terhad kepada 1,000 penebusan pertama tau. Diskaun ni berjalan dari 5 Oktober hingga 31 Disember nanti. Caranya cukup mudah, korang Cuma perlu ke OPPO Apps dan dapatkan promo code korang kat situ. 

Valid from 5 Okt - 31 December 2020 
Go to OPPO App to obtain your promo code 
Only for New Shopper 
RM3 OFF with RM15 minimum spending 
Limited to the first 1000 redemptions. 

See?? Banyak gila kan promosi dan diskaun hebat kat PG Mall ni. Takkan korang nak lepaskan macam tu je kan?? Kalau aku la, memang aku shopping kaw-kaw punya kat PG Mall ni. Dengan diskaun yang bermacam ni, dapat jimat jugak. Hehehhe.. Apa lagi, jom la shopping!!! 

Tentang PG Mall: 


Website: PG Mall 
 Facebook: PG Mall 
Instagram: PG Mall  
Telegram: PG Mall

Catat Komen

8 Ulasan

  1. itulah pasal...ada je promotion dia...best best

    BalasPadam
  2. Yesszaa... Kempen beli barangan Malaysia! Barangan kita standing International jugak. Terutama bab food!

    BalasPadam
  3. Banyak betul promotion kat PG Mall ni.. Terbaik!

    BalasPadam
  4. nk try sini lak... berbaloi kata org

    BalasPadam
  5. haritu beli tefal set dekat pgmall so murah

    BalasPadam
  6. aduyaii menariknya promo dia

    BalasPadam
  7. Wahhh banyak diskaun, best shopping ni!

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)