Kena ada yang pedas




Bagi yang hantu pedas, memang rasa tak puas makan kalau tak ada benda pedas. Tapi kalau aku, bukan la selalu sangat aku ni nak makan pedas. Cuma seminggu sekali macam tu ja at least sekali je. 

Walaupun makan pedas, aku tak suka jenis yang kena gigit cili potong ke apa. Biar hancur cili tu, baru feel makan pedas. 

Tak takut ke kena appendiks? Well, aku dah buang appendiks lapan tahun lepas. Tapi aku still berjaga-jaga la untuk makan pedas ni. Tak selalu. Cuma kalau teringin tu, aku suruh Puan Isteri buat jenis-jenis sambal. 

Catat Ulasan

0 Ulasan