Blog Tak Boleh Buka



Terkejut beruk aku bila bukak blog, gambar yang kat atas tu yang keluar. Blog bermasalah adalah masalah besar untuk seorang blogger, walaupun blogger picisan. Sebab kat situ la client mula nak tengok gaya penulisan seorang blogger tu. 

Aku dah teringat banyak hari dah. Service provider aku pun ada email kat aku bulan lepas kalau tak silap, tapi aku ignore lagi. Tengok-tengok bila nak update blog malam tadi, aku bukak blog tak boleh. Haishh. 

Terus je aku email kat dorang dan setelkan bayaran. Itu la, lain kali jangan bertangguh lagi. Tak pasal je gelabah. Aku dah la tak boleh benda-benda terkejut ni. 

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Bertenang. Segala masalah akan dapat diatasi. Heheee... sebenarnya sama juga Kak Amie, suka gelabah.

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)