Work From Home Lagi

Well, dengan kes yang beratus sekarang, work from home aku rasa adalah langkah yang terbaik buat masa ni. Nak kata seronok kerja dari rumah tu, tak jugak la, nak kata tak seronok, tak jugak. 50-50 sebenarnya sebab feel nak bekerja tu kurang.


Tapi apakan daya, keadaan tak mengizinkan. Hari tu dekat 3 bulan bekerja dari rumah dan masuk office bila perlu je.  Sekarang ni, bila PKPB semula ni untuk Selangor, KL dan Putrajaya, tak tahu la lama mana. Buat masa sekarang dua minggu bekerja dari rumah. 

Selagi tak berjumpa dengan vaksin ni, mungkin bekerja dari rumah ni akan jadi perkara biasa. Harapnya semua dapat berjalan dengan lancar.

Kalau ikutkan, semuanya dah kembali normal, kes pun tak banyak. Tapi disebabkan ada orang yang pentingkan perut sendiri, kes dah beratus. Nasib badan la... 

Catat Komen

1 Ulasan

  1. PM cakap da jumpa vaksin, china jugak yang hasilkan, ke perancangan je tu?

    moga covid cepat2 hilang, kerja dari rumah tak tau la efektif ke tak...kalau ada baby kecik susahnya nak fokus..huhu

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)