Sedapnya Wonder Chocojar





Bila musim PKPB ni, duduk kat rumah, mulut mula la nak mengunyah. Kalau aku pulak, jenis suka makan benda yang rangup-rangup macam tu.

Kebetulan aku tengok dekat Facebook, ada yang menjual chocojar mini cococrunch. So tindakan selanjutnya diambil dan tunggu pos sampai. Dan akhirnya, sampai jugak Wonder Chocojar Premium Chocolate. Kudap-kudap yang ditunggu. Excited nak makan.


So, postage dapat elok je, dorang pun wrap cantik untuk make sure chocojar tu sampai dengan selamat kat customer. So, aku dapat satu white chocolate dan satu lagi chocolate biasa. Sebab aku tertarik nak beli, sebab ada white chocolate tu. Aku rasa aku tak pernah jumpa lagi chocojar yang gunakan white chocolate. So, why not aku try kan. 

So, dah sampai, apa lagi, terus makan la sebab excited. Well, first bite aku dah suka sebab nak kata manis sangat tu tak, it just nice  di lidah aku memandangkan sekarang ni aku pun tengah cut sugar. So, it just nice dia punya level manis tu. Jumlah chocolate tu memang banyak gila dan melimpah. Rich with chocolate orang putih kata. 



Tapi yang versi white chocolate tu very nice. Cuma mungkin dah terbiasa dengan dark chocolate punya version, first bite tu dia rasa macam pelik sikit. Tapi lepas dua tiga suap, very nice. Cumanya, aku prefer yang chocolate biasa memandangkan aku ni bukan penggemar white chocolate. 


So, kalau korang nak try, korang boleh ke Facebook dan Instagram Wonder Chocojar HQ untuk buat pesanan. Sangat berbaloi dan bagi aku, harga dia pun tak mahal sangat. Kalau tak silap aku, dorang pun tengah cari ejen or dropship. Mana tahu kalau korang berminat. 


By the way, apa yang bestnya lagi, selain dari dalam balang, dorang jugak buat dalam bentuk Ziplock. Lagi senang untuk bawak travel. Masuk dalam handbeg pun boleh.
 


So, apa lagi, try la kalau nak rasa, tak rugi membeli. 

Instagram : Wonder Chocojar HQ

Catat Komen

0 Ulasan