Sebulan Tanpa Air Manis, Macam mana??

Fuhh, target sebulan tanpa air manis, tapi aku rasa macam boleh je teruskan cabaran ni. Well, lepas ni rasa bukan cabaran dah, cuma nak jadikan satu kebiasaan. Aku pun dah tak malu sangat dah nak order air kosong kat kedai mamak. Hahaha..



Well, dari 1 September sampai 31 Oktober, aku ada kantoi tak minum air manis?? Tipu la kan kalau tak kantoi. Memang ada. Tapi cuma empat kali je rasanya. First masa pergi ziarah rumah saudara abang ipar aku, makan aiskrim dan cendol, boba dan breakfast (well, breakfast bukan salah aku, aku dah mintak teh o limau kosong, tapi dia letak gula). Itu je la. Yang lain aku berjaya. Aku ni tak susah kalau nak minum air putih je, yang penting mesti sejuk. Air kosong tu okay. Kalau air panas atau air suam tu, aku kurang sikit. Payah nak habiskan.

Apa yang aku rasa?? Well, berat aku dah turun sikit, dekat dua kilo. Then maintain macam tu je. Hermm... So, cabaran tanpa air manis ni akan diteruskan, cuma nak campur apa lagi eih untuk temankan cabaran ni??

Catat Komen

1 Ulasan

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)