Rezeki Mencurah, Alhamdulillah



Sepanjang minggu ni, Alhamdulillah rezeki untuk Puan Isteri sentiasa ada. Order selalu masuk dan tak berhenti. Kesian jugak tengok, tak berhenti, tapi mungkin sebab semangat mixer baru hasil daripada reward raya hari tu, dia semangat lebih la. Aku pun tumpang syok je la.

Customer yang beli pun, customer tetap, maksudnya apa? Alhamdulillah menepati citarasa dorang la kan sebab repeat order. Pavlova, brownies, marble kek antara yang dapat sambutan minggu ni. Minggu depan, kita tunggu je la kan. Memang kena rajin promote. Cuma sesekali je la kena cuti, bagi rehat jap.






Tugas aku pulak?? Promosi dan jadi delivery guy. Sebab tu dalam seminggu ni, dua kali aku drive. Dan dua kali drive tu, dua kali tu jugak hujan, bertambah jem la kan. Tapi sebab nak bagi yang terbaik dekat customer, aku gagahkan jugak. Hilang rasa penat drive dalam jem bila dapat pujian dari customer.

Korang kalau nak order, boleh ke IG NA.Kitchen12 dan boleh pm aku terus okay.

Catat Komen

1 Ulasan

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)