Diskaun Menarik Rawatan di iREHAB





Di musim-musim Covid19 ni, mesti ramai yang takut nak ke hospital kan? Iya la, walaupun dah ada hospital yang khusus untuk merawat Covid19 tu, hospital lain pun masih menjadi tumpuan untuk orang-orang yang nak check kalau dorang ada simptom-simptom wabak tu, kalau tak silap aku. Walaupun ada SOP-SOP yang wajib kita ikut, tapi perasaan cuak tu tetap ada. Siapa yang tak takut kan. 

Bagi yang sentiasa perlu ke sesi rehabilitasi, mesti korang ada appointment yang dah di set kan untuk ke hospital bagi menjalani rawatan. Tapi rasa takut dengan wabak tu, buat kita rasa cuak. 



Tapi jangan risau, kalau korang takut, ada satu penyelesaian yang mungkin boleh membantu anda untuk mengikuti rawatan rehabilitasi sama seperti apa yang dilakukan di hospital, tapi dengan harga yang lebih murah. Kat mana? Mesti la dengan iREHAB. 

Di iREHAB ni, dorang sangat membantu pesakit-pesakit untuk meneruskan sesi rawatan seperti yang dah disyorkan oleh pihak hospital kerana rawatan rehabilitasi ni merupakan satu keperluan terutamanya selepas stroke. Dan disebabkan pandemik Covid19 ni, mungkin ramai pesakit menghadapi kesukaran untuk menghadiri sesi rawatan physiotherapy, occupational therapy dan speech theraphy sebab semua hospital terutama sekali hospital kerajaan perlu mengurangkan pesakit yang hadir untuk menerima rawatan pada satu-satu masa. 

Disebabkan itu, pihak iREHAB ni menawarkan pakej rawatan dengan harga yang rendah dan mampu dibayar supaya pesakit-pesakit yang memerlukan therapy-theraphy tu masih boleh menghadiri sesi rawatan dengan kerap bagi membantu proses penyembuhan. 

Apa yang korang perlu lakukan untuk dapatkan harga diskaun ni?? Senang je, korang cuma perlu tunjukkan kad temujanji hospital korang dengan tarikh yang korang kena hadir atau  terus je ke iREHAB bersama dengan kad temujanji tu untuk mendapatkan harga diskaun tersebut. Senang kan? Terma dan syarat digunapakai ya. 


Berdasarkan review dan apa yang aku tengok, rawatan-rawatan di iREHAB ni insya Allah dapat membantu dalam proses penyembuhan pesakit-pesakit dorang. Alatan atau cara rawatan yang digunakan jugak sama macam yang digunakan di hospital.

Jadi, untuk maklumat lanjut, korang boleh hubungi 012-9061690 atau 017-9880324 untuk membuat temujanji atau ke laman media sosial dorang.

Website : iRehab Neurocare

What is iREHAB:


About iREHAB :

About iRehab

 

Established in January 2010, iRehab has been synonymous with quality patient care and excellence, servicing various communities irrespective of colour, creed or financial status.

REHABILITATION SERVICES

iRehab was initially conceived to provide neurological rehabilitation to clients. Over time, we started providing additional rehabilitation services, such as musculoskeletal, paediatric and cardiopulmonary rehabilitation to better service our clients’ needs.

 

ONE-STOP SOLUTION

We provide a one-stop rehabilitation solution for our clients. Our team consists of licensed physiotherapists, occupational therapists, speech therapists, prosthetists & orthotists, doctors and nurses.

 

HOLISTIC APPROACH

We offer a holistic approach towards individualised care through a judicious diagnosis process that would yield favourable functional results for our clients. In line with this, each client is allocated to a personal physiotherapist and their rehabilitation is centred along a “Goal-Oriented, Time-Limited” approach.

EAST-MEETS-WEST APPROACH

To meet the unique needs of our clients, we have adopted the “east-meets-west” approach in which we use modern Western medical techniques and devices but we also work closely with Traditional Chinese Medicine Specialist (upon request).

 

CONVENIENCE

We make rehabilitation convenient for our clients as our facility is located nearby a housing area that makes it easy to access and sufficient parking bays are available even at peak times.

 

TRANSPORTATION

As an additional service, we also provide two-way transportation at a minimal cost that can bring your loved ones to and from our centres. Our drivers are reliable and trained in basic handling and transfer skills.

Catat Komen

3 Ulasan

  1. mudahnya ada pusat terapi mcm ni..semoga mereka yang mencari akan jumpa jalan penyelesaian untuk teruskan rawatan semasa PKP ini. Semoga dengan diskaun ini melayakkan semua org dptkan perkhidmatan di IREHAB

    BalasPadam
  2. bagus gak ada theraphy mcam ni. sebab org dh kena stroke biasanya tk tahu nk buat mcm mna lepas operation ...

    BalasPadam
  3. Sekarang ni semua senang dah kan. Bila ada pusat rawatan camni satu altetnatif juga buat pesakit dalam membuat rawatab ..

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)