Ke Kedai Cermin Mata Viral Di Sungei Wang Lagi



Kali pertama aku ke sini, dua tahun lepas. Untuk buat cermin mata dengan lense Alpha Blue 420. Dan lepas dua tahun, aku ke sini lagi, tapi dengan mertua aku. Saja bawak ke sini sebab nak bagi dorang rasa perbezaan pakai cermin mata lens biasa dengan Alpha 420. Iya la, dah berumur, menghadap phone, laptop dan TV je, so, bahaya jugak kan untuk mata. 

Seronok mertua aku dapat layanan yang ramah dari staff kat sini. Dorang pulak explain tentang beza lens biasa dan lens Alpha Blue 420. Terus buat cermin mata baru dengan Alpha Blue 420. Aku pun terus buat jugak. Tambah lagi tengok bermacam jenis pilihan bingkai kat Eyes Vision Optical ni. Korang nak dari yang bajet sampai la yang mahal, korang boleh pilih. Rambang mata sebenarnya kat sini. 



Kalau takda tambah apa-apa macam korang nak transition atau cermin nipis ke apa, boleh siap dalam tempoh satu jam je. Tapi disebabkan aku dan mertua aku ada mintak special sikit dan power aku pun tinggi, jadinya ambil masa dua hari. Tak apa la, janji berkualiti dan puas hati. Harga pun berbaloi dan murah. Mana tahu kalau time korang pergi tu ada sales kan, lagi la murah. 


Dan hasilnya.. Aku masih hensem macam biasa. Dapat pulak frame Rayban, memang bertambah kekacakan aku. 


Jadi kalau korang nak buat, boleh je g Sungei Wang Plaza ni. 

Alamat Eyes Vision Group : Ground Floor G-096, Sungai Wang Plaza, Plaza Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur
Instagram : https://www.instagram.com/eyesvisiongroup/
Facebook : https://www.facebook.com/eyesvisiongroup/
Whatsapp :  Mr. Jun ( 016 3636464 ) 

Catat Komen

1 Ulasan

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)