PG Mall : Peluang Untuk Direbut Bagi Pembeli dan Peniaga

Sejak PKP Mac hari tu, memang ramai suka shopping online. Iya la, nak release stress sebab berkurung je kan dalam rumah. Bagi yang kaki shopping pulak, mesti lagi tak senangn duduk, so cara mudah, memang online je la kan untuk release stress. Nasib baik sekarang dah boleh keluar pergi shopping mall jugak, tapi itu la, still kena jaga SOP dan kita masih menghadapi risiko. Nak selamat, shopping online la. 


Nak shopping online sekarang ni pun dah mudah, banyak gila laman web shopping online dan yang antara yang aku jumpa, PG Mall (www.pgmall.my) sebuah platform E-Commerce nombor 1 di Malaysia dan untuk pengetahuan korang, PG Mall ni dah ada sejak 2017. Kiranya dah tiga tahun dia bertapak kat Malaysia. Apa yang lebih membanggakan, PG Mall ni adalah satu-satunya platform e-commerce tempatan tau.

Walaupun baru tiga tahun, PG Mall ni dah mendapat kedudukan Top-3 laman e-commerce dekat Iprice. Senang gila kalau nak shopping kat sini sebab PG Mall ni menerima segala jenis pembayaran termasuklah e-wallet dan sistem pembayaran yang lain.


Okay, memandangkan kita sekarang dalam tempoh PKP Pemulihan, its time for us untuk bantu naikkan ekonomi negara balik. Kerajaan pun dah salurkan macam-macam bantuan melalui Penjana. Dan, yang bestnya, PG Mall turut mengambil bahagian dalam membantu kerajaan melalui E-Penjana. Korang boleh shopping sepuasnya dekat PG Mall ni bermula 10 Oogs hingga 30 September ni dengan banyak diskaun menarik. Untuk pengguna baru, korang akan dapat RM35 OFF dengan minimum RM80 belanja di PG Mall. Bagi pengguna lama, jangan risau, korang masih akan dapat RM20 OFF dengan minimum RM100 pembelian di PG Mall. Haaaa….kalau beli banyak ke, sikit ke, mesti risau kat kos shipping kan?? Eih…buang rasa risau tu jauh-jauh sebab korang akan dapat RM8 free shipping cost.

Nak shopping banyak lagi??Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan 50% off melalui Facebook Live Rebate Voucher. Banyak gila kot offer PG Mall ni untuk kita. Ya la, dari Malaysia, untuk Malaysia.

Apa lagi, jom la shopping kat PG Mall, klik je SINI


Itu untuk pembeli, kalau korang ada yang berniaga kecil-kecilan pulak. PG Mall juga turut menawarkan peluang untuk korang dapat lebih banyak pelanggan melalui SME Onboarding. Antara kelebihan yang korang boleh dapat dengan menyertai PG Mall SME Onboarding ni :

- Free registration
- Social Media exposure 
- Waiver on sales commision
- 50% OFF official store registration fee
- Shipping discount voucher
- FB Live promotion support
- Free slot Hot day sale feature product
- Free Super Shocking Sale
- Free participation in platform wide campaign
- Customize store campaigns for official stores
- PDP Banner design templates
- 1-1 support from PG Mall Merchant Management (MMT)

Macam mana nak daftar?? Klik je sini SME Onboarding

Banyak gila kan benefit yang semua orang boleh dapat? Tak kira la korang ni pembeli ke, penjual ke, ni la masa untuk korang shopping sakan dan menjual. 

Kalau nak tahu maklumat lanjut, korang boleh je ke :

Website: PG Mall
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/


Catat Komen

12 Ulasan

  1. RM35 off tu menarik! Banyak betul offer PG Mall ni..

    BalasPadam
  2. Best jugak join SME onboarding ni

    BalasPadam
  3. Dah letak dalam bakul beberapa barang. Nampak mudah lg akses guna PG mall best

    BalasPadam
  4. Dh pernh shopping sini. Mmg best.. Nk shopping lgi

    BalasPadam
  5. arrrrr tak nak tak nakkkkkk habis duit ahhahahaha

    BalasPadam
  6. Rajin PG Mall buat promosi.

    BalasPadam
  7. Wowww banyak betul diskaun kat PG Mall. Kena shoping gak ni..

    BalasPadam
  8. Menarik usaha yang pgmall buat untuk pniaga jugak. Dapat bantu usahawan scara online.

    BalasPadam
  9. Dok aim nak beli emas heheh

    BalasPadam
  10. berbaloi shopping kt pg mall..murah dan jimat

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)