Saman Yang Pertama

Sebelum ni punya la aku duk berbangga sebab tak pernah kena saman. Dari aku ada lesen, sampai la sekarang. Aku duk berbangga dengan diri aku sebab rekod aku masih bersih.

Tapi apakan daya, rekod bersih aku hampir 10 tahun akhirnya tercalar apabila dicoretkan dengan satu saman terlebih had laju. Huaaaa.... Itu la, gatal tangan lagi nak cek saman, kalau tak, mesti aku duk berbangga lagi dengan rekod bersih aku, kononnya la. 




Mula cek guna sms, lepas tu, cek kat website polis pulak. Rupanya ada. Kena dekat area office. Haishhh... Walaupun aku duk remind jangan laju kat kawasan tu, last-last terkena jugak. Nasib badan la nak.. 

Haish, dengan keadaan mendesak sekarang ni, macam-macam kena hadap. Nasib la nak... Aku pun tak tahu kenapa aku bawak kereta time tu, sebab hari kerja memang aku jarang bawak kereta. Hermm.. Ada la tu kot... 

Catat Komen

1 Ulasan

  1. IQ kalau bawak kereta kecik IQ memang tak kan dapat saman, tapi bila bawak kereta gedabak suami IQ punya, memang berjela saman dia. hahahaha! latest bulan 1 hari tu laju dekat hiway punya pasal. adehhh

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)