Life Is A Drama..

Logo KBBA

23 Mei 2020

Raya Tahun Ni Sepatutnya....



Kalau diikutkan hati, nak je aku redah balik kampung. Tapi memandangkan aku adalah seorang warganegara yang bertanggungjawab, cewahhh... Aku terpaksa akur untuk beraya di Shah Alam. Well, bukan aku sorang yang alami perkara ni kan?? Ramai yang senasib dengan aku, so, tak perlu nak bersedih berlebih bagai. Mana yang terselamat balik ke kampung tu, tahniah la. Aku harapkan korang clean la dari segala virus yang tak elok.

Kalau ikutkan giliran, tahun ni giliran untuk beraya di kampung aku untuk raya pertama. Tapi apakan daya, keadaan tak mengizinkan. Insya Allah tunda ke tahun depan. Boleh lama sikit la kot kat kampung. I misa my hometown so much. Talking through the phone, video call tak sama feelnya kalau nak compare face to face. 

Well, nothing much to say, aku nak ucapkan selamat hari raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua. Bertabahlah dan semoga semuanya berjalan dengan lancar. 

1 ulasan:

cikguzim berkata...

Salam aidilfitri 2020, maaf zahir batin #staysafe #stayhome