Life Is A Drama..

Logo KBBA

01 April 2020

Ringkasan 14 Hari PKP

Kalau ikutkan, hari ni semua orang dah start kerja semula. Mesti semua rindu suasana kerja kan?? Rindu nak hadap jammed, rindu nak mengumpat dengan geng office, rindu kedai makan kat ofis. Semua la. Hahahaha..

Okay, ringkasan sepanjang 14 hari PKP ni.



Tiap hari ada ja isu yang diperkatakan kat sosial media. Mungkin ramai sangat yang ada masa. So, semuanya mula nak jadi netizen berjaya, termasuklah aku. Hahaha... 

Well, ada isu yang seronok nak dibincangkan, ada yang sesuai untuk dibaca, ada yang sekadar sambil lalu je. Hahahaha... 

Well, another 14 days to go. Apa la agaknya kan.. 

Tiada ulasan: