Tempoh PKP Dilanjutkan



Aku rasa semua orang dah boleh agak yang Perintah Kawalan Pergerakan ni akan dilanjutkan dan hari ni, PM kita dah umumkan yang PKP ni dilanjutkan hingga 14 April.

Bila dah diumumkan macam ni, aku harap semua dapat la ikut nasihat dan arahan dari kerajaan. Mereka tahu apa yang terbaik. Tapi kalau semua masih pandang rendah, tak mustahil ianya akan dilanjutkan lagi atau worst case, lockdown. Kita harapkan janganlah sampai macam tu.

Dalam keadaan sekarang, semua maklumat adalah penting. Tapi jangan sesekali sebarkan maklumat yang tak pasti atau palsu. Biarlah dari mereka yang berkuasa. 

Insya Allah, everything will be good and back to normal kalau semua orang bagi kerjasama yang baik. 

Catat Komen

0 Ulasan