Life Is A Drama..

Logo KBBA

04 Mac 2020

Take Care Guys...

Fuhhh.. Makin mendadak kes coronavirus kat Malaysia ni. Ramai dah mula risau. Iya la, benda melibatkan nyawa dan nyawa kita cuma ada satu je. Takda galang gantinya.


Dari kes melibatkan warga asing sampai la ke warganegara kita, semuanya macam makin teruk. Hope everything will be fine as soon as possible. Aku tahu, semua pihak sedang cuba sebaik mungkin. Siapa yang nak keadaan makin teruk kan??

Cuma satu yang aku pesan. Jangan sesekali cuba untuk mengeluarkan atau menviralkan benda-benda yang tak sepatutnya. Biarlah kenyataan tu datang dari pihak-pihak yang sepatutnya. Kalau viral benda yang tak pasti, kang jadi kelam kabut macam sesetengah negara lain.

Please, take care of yourself and family. Kalau baru balik dari luar negara tu, tak kisah la negara yang dah ada kes coronavirus ni atau belum. Pergi la check up or kuarantin diri sendiri dulu. Dont be selfish. 

Apa pun, take care of yourself and be careful okay. 

Tiada ulasan: