Life Is A Drama..

Logo KBBA

16 Januari 2020

Takkan Tak Sejuk?


Tak faham jugak aku dengan orang kurus yang tahan sejuk ni. Aku yang badan besar ni pun dah sejuk walaupun berselimut, dia yang kurus dari aku, boleh relax ja.

Ni rasanya first time aku sebilik dengan member office aku bila outstation. Tapi dia boleh bukak kipas yang aku rasa maksimum and aircond dengan suhu minimum. Sejuk woiii...

Kalau lepas aktiviti kat luar dengan berpeluh semua tu aku boleh faham la. Tapi ni bila dah balik bilik, and dah rasa sejuk, patutnya boleh tutup la kipas or aircond, eih tak... Dia relax je. Aku pulak yang tak tahan. Hahaha... Tak faham aku. Kalau aku yang bukak kipas and aircond, mungkin la orang lain leh faham sebab aku ni memang besar, tapi ni orang kurus. Haishhh...

Ke ramai je yang macam ni...

1 ulasan:

Ai berkata...

Memang ada orang yang jenis lagi sejuk lagi better.