Happy Birthday KBBA9 Ke-10

Baru berapa tahun ja aku bersama KBBA9, rasanya dalam 4 tahun macam tu kot, tapi rasa macam dah kenal dorang ni lebih lama dari tu.


Walaupun ada yang tak pernah berjumpa, ada yang jumpa selalu, ada yang jumpa sesekali. Tapi rasa rapat bila selalu menyembang dalam group Whatsapp. Situ je la yang jadi penghubung antara kami.

Bila ke tempat kawan-kawan yang jauh, ada ja yang ajak berjupa or cadangkan tempat-tempat menarik kalau tak sempat berjumpa. Itu la pentingnya connection kan. Nak mintak tolong pun senang sebab semua dah macam keluarga sendiri. Bergaduh dan salah faham tu biasa la kan.


Baru ni, kami celebrate birthday KBBA9 yang ke 10 di McDonald's Presint 2, Putrajaya. Dari jam 9 pagi sampai ke 12 tengah hari kami berkumpul dan menyembang ja. Bincang pasal kamera, sembang-sembang pasal blog and banyak lagi. Thank you McD sebab sediakan tempat yang selesa untuk kami buat mini gathering macam ni. Dapat prosperity lagi untuk lunch. Hehehe.. 





Ada yang first time jumpa, ada yang dah berkali jumpa. Semuanya dah macam family sendiri. Walaupun sesekali tergigit lidah, tetap bersama. Kan??

Catat Komen

2 Ulasan

  1. selamat ulangtahun kbba9. nak pergi tapi tu la. hahah jauh takde transport :"( bila entah nak ada kereta.

    BalasPadam
  2. Sedapny mkn mekdi trliur lak

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)