Life Is A Drama..

Logo KBBA

01 Januari 2020

First post 2020 dan Azam Tahun Baru

Tengok orang lain macam excited ja kan sambut tahun baru. Macam-macam azam baru yang aku dengar dan yang aku baca untuk mereka yang bersemangat dengan tahun baru ni.


But for me, dari pertengahan Disember hari tu, semangat aku sendiri tak kuat. Things happen and I dont know what to do and I dont know macam mana aku nak laluinya. But I hope everything will be okay and Allah tahu apa yang terbaik. 

Azam tahun baru? I dont know. Aku tak pernah nak set apa-apa setiap kali tahun baru. Aku cuma ikut flow yang dah ditentukan Allah. Apa yang aku doakan, apa yang aku lalui adalah yang terbaik untuk semua. Insya Allah... 

Tiada ulasan: