Life Is A Drama..

Logo KBBA

26 Disember 2019

Sibuk sampai tak sempat...

Sejak dari awal bulan hari tu, aku macam tak sempat nak update blog. Kecuali lepas balik Acheh hari tu, itu pun macam agak rushing jugak la buat. Sebab takut terlupa. Hahahaha...

Bulan ni memang agak sibuk walaupun selalunya hujung-hujung tahun tak sibuk sangat. Tapi itu la, tahun ni macam banyak pulak kerja kan??Hahahaha...Kerja luar pun banyak jugak. Pernah kot, Rabu and Khamis ke Bukit Merah. Jumaat malam dah gerak ke Johor sampai Sabtu. Then Isnin ke Bukit Merah lagi, tapi balik hari. Mau tak penat. Hahahaha..



Dengan nak pindah rumah lagi, plus ada hal family sikit. Semuanya berlaku dalam satu masa sampai aku jadi malas nak buat semua benda. Tapi dah namanya kerja kan, buat je la. Kena fikir itu ini, nak buat macam mana. Selagi mata tak tutup, selagi tu la ada ja benda nak kena buat dan fikir.

Manusia hai manusia...

Tiada ulasan: