Life Is A Drama..

Logo KBBA

11 November 2019

Semua Sebab Segelas Sirap

Seperti yang korang tahu, sekarang aku tengah buat cabaran tak minum air manis. Kononnya la. Dah lima hari aku tak minum air manis sebabkan cabaran tu. Kiranya memang aku dah berjaya la untuk benda tu.



Tapi apakan daya, last weekend aku balik ke kampung sebab kebetulan memang aku ada event dekat Bukit Merah, jadi aku tidur kat rumah je la. Sabtu malam tu kemuncak segalanya sebab aku dah perhati lama dah air sirap tu. Serius nampak menarik. Masa lunch Sabtu tu, aku dah tengok teh o ais, tapi okay lagi la. Sirap yang bancuh untuk malam tu memang aku tak boleh tahan.

Walaupun masa aku minum sirap tu air dah tawar sikit, but still aku rasa macam looser gila. Hahahah...Sudahnya, masa on the way balik tu, singgah makan pun aku order air manis. Alaang-alang je kan...hahahah

so should i buat weekend as a cheatday?? Hermmm..Boleh consider...

Tiada ulasan: