Life Is A Drama..

Logo KBBA

14 November 2019

Semangat Nak Sambung Master

Dari malam tadi sebenarnya aku macam dah berminat nak sambung belajar lagi lepas tengok satu post dari bekas pensyarah aku masa degree hari tu. UiTM ada anjurkan satu program open day hujung bulan ni dekat SACC untuk program post-graduates.



Bila tengok post tu, entah macam mana entah aku macam terlebih bersemangat nak sambung belajar. Mana tahu dengan sambung belajar nanti, i can have a better future for my own family. To be honest, bukannya aku tak minat nak sambung belajar, memang minat. Tambah lagi tengok 3-4 orang yang memang rapat dengan aku pun dah sambung Master, so, aku pun macam teringin nak sambung.

Cuma kalau aku nak sambung kali ni, aku kena plan betul-betul la. Sebab banyak benda aku nak kena fikir. Kewangan, masa and macam-macam lagi la. Harap-harap kalau ada rezeki aku sambung Master, ada la.

Apa pun, hujung bulan aku kena ke open day UiTM dulu to get a clear picture about it. Hope Allah ease everything.

Amin....

Tiada ulasan: