Life Is A Drama..

Logo KBBA

26 Oktober 2019

Selesai Kenduri

Sepanjang minggu lepas memang aku sibuk gila-gila. Bermula dengan Annual Report, kemudian kenduri abang ipar aku dan event di Ipoh terus ke Bukit Merah. Penat dan rasa macam tak cukup rehat. Drive je manjang. Hahaha.. Dapat tidur sejam pun dah berbaloi untuk cover letih tu.




Well, nothing much, selesai dah majlis bertandang abang ipar aku dekat Seri Iskandar Sabtu lepas, 19 Oktober. Dorang ni sebenarnya dah bernikah bulan 4 hari tu, tapi baru ni je sempat buat kenduri sebab sibuk.

Alhamdulillah, semua keluarga dapat berkumpul untuk celebrate kenduri ni. Baik family dari Malim Nawar, baik family dari Gerik. Semua dapat kumpul sekali. Semua majlis berjalan lancar and selesai dengan baik.




Nothing much to say. Still need to have a good rest untuk cuti panjang ni. Hehehee... 

Tiada ulasan: