Life Is A Drama..

Logo KBBA

05 Oktober 2019

Mati Kutu Di Hujung Minggu

Masa bujang, kalau weekend ja mesti aku buat Grab. Kadang sampai petang je, kadang sampai ke malam. Bila dah kahwin, hujung minggu ja kadang-kadang buat Grab sebab nak spend time dengan Puan Isteri kan. But still aku buat jugak la.


Tapi bila aku dah stop dekat tiga bulan ni, hujung minggu ada la jugak aktiviti. Kadang keluar window shopping, kadang keluar pergi makan je. Hahahaa... Tapi hari ni, bangun je basuh kereta dan tolong Puan Isteri kemas rumah. Memang hari ni tak keluar ke mana pun. 

Kadang pelik jugak. Weekend nak berehat, tapi bila duk kat rumah je, rasa letih jugak. Kalau keluar tu, pun letih jugak. Kau rasa? Memang mati kutu jugak la bila hujung minggu.

1 ulasan:

emarieys berkata...

nasib lah ada peneman...ehehehe