Life Is A Drama..

Logo KBBA

01 Ogos 2019

Laki Bini Rajin Cari Makan

Kalau ada yang perasan, aku kerap jugak upload gambar makanan kalau berdua dengan Puan Isteri. Kadang-kadang dengan family mertua aku jugak. Kedai yang kami pergi pun bukanlah kedai mewah mana, kedai tepi-tepi jalan je. Tambah lagi yang aku pernah pergi and sedap or yang Puan Isteri google. Nak buat macam mana kan, dua-dua kaki jalan-jalan cari makan.


Kalau nak berjalan ke tempat orang, lagi la Puan Isteri aku rajin googlw cari tempat makan yang menarik. Kalau ikut aku, mana ya g mudah ja. Hahaha... Bila dah makan, kami komen. Itu yang best. So Puan Isteri pun sebenarnya dah boleh ikut aku buat food review. Hahahaha... 



Sekarang pun memang bab makan aku bagi kat Puan Isteri je la. Kalau cakap nak pergi ke mana-mana, laju je Puan Isteri cari tempat makan menarik and kalau ada masa, memang kami pergi terus je ke sana. Hehehe... 

Tiada ulasan: