Life Is A Drama..

Logo KBBA

29 Ogos 2019

Jangan Pergi Dobi Dah...

Puan Isteri selalu warning aku kalau aku temankan dia (memang selalu temankan pun) dia ke dobi untuk keringkan baju. Iya lah, cuaca pun tak menentu sekarang ni, kadang kain yang basuh tu tak sempat kering. Puan Isteri aku warning jangan main dah mesin tikam-tikam anak patung tu. Apa nama entah, The Claw Machine tu.


Owner dobi tu rasanya baru letak dalam sebulan ni je mesin The Claw tu. So sambil habis duit mendobi, habiskan sekali la duit kat The Claw tu. Kan??Hahaha...Main game ni memang menyumpah jugak la. Sebab kadang sikit je lagi. Paling kurang RM5 dah tentu dah habis. Macam malam tadi, RM4 habis, nasib baik dapat dua ekor anak patung. Hahahaha...

Boleh je kami pergi dobi lain yang takda mesin The Claw tu, tapi dryer kat dobi lain tu tak memuaskan. Sama ada tak kering langsung atau separuh ja kering. So baik pergi dobi yang okay kan??


Membazir??Memang la, tapi sesekali ja kot main. Ke setiap kali pergi memang main??Hahahah...Tapi satu kepuasan tau bila dapat anak patung dari The Claw ni... 

Tiada ulasan: