Life Is A Drama..

Logo KBBA

05 Ogos 2019

Don't Let Me Down



Haish...dua tiga bulan ni senang sangat aku rasa down. Tak tahu la kenapa senang sangat rasa down tambah lagi tengok orang sekeliling ada apa yang aku tak ada. Just to be honest, yes, its all rezeki from Allah SWT but, siapa tak jeles kan kalau orang yang korang rapat tu ada apa yang korang tak ada. 

I already wrote about this in last few articles. Setiap orang dah tertulis rezeki masing-masing. Tapi bila kita tengah tak ada and tengok orang lain ada, siapa yang tak cemburu. Dalam hati tu memang terdetik, itu memang dah rezeki mereka dan sebagai kawan, aku cuma boleh tumpang gembira. Tapi sesekali tu of course la ada terasa cemburu. Terfikir, bila giliran aku akan dapat macam mana dorang dapat. 

Tapi tak apa la, masanya akan tiba nanti. Perancangan Allah tu dah cantik. Cuma buat masa sekarang, kena bertabah dengan pelbagai dugaan yang ada. Allah dah atur elok dengan apa yang dah dirancang. Dont let me down with this feeling. Insya Allah everything will be better from time to tome. Allah know the best.

Tiada ulasan: