Life Is A Drama..

Logo KBBA

06 Julai 2019

Sentiasa Support Puan Isteri

Orang rumah aku jenis yang suka berbisnes. Kalau nak dibandingkan dengan aku, memang business last la pilihan aku. Sebab aku cakap ni bukannya jenis bisnes minded punya orang. So, Allah tu dah atur elok dah bila aku dapat pasangan yang suka berniaga.



Macam Puan Isteri aku, dari sebelum kami kenal sampai la dah dekat setahun kahwin, aku kenal Puan Isteri aku ni memang jenis berniaga. Kuih raya, kek, roti and macam-macam lagi la. Macam makanan yang Puan Isteri aku buat, Alhamdulillah menepati citarasa semua orang. Ramai yang repeat order. Tugas aku, cuma tolong hantarkan je la and promote pada kawan-kawan.

Aku biarkan ja Puan Isteri aku berniaga apa yang dia minat and aku support. At least dapat untuk duit poket dia je la. Jangan risau, duit belanja dia pun aku bagi walaupun dia dah ada bisnes sendiri. 



Macam sekarang, dia dok berniaga air diffuser dari Young Living tu. Aku support sedaya aku je la. Aku tolong promote pada kawan-kawN aku untuk client dia. Alhamdulillah, dia nampak happy walaupun penat sikit.

Korang kalau nak order kek, bomboloni, kuih raya, air diffuser ke, boleh rodger aku. Insya Allah aku boleh arrangekan. 

Tiada ulasan: