Life Is A Drama..

Logo KBBA

06 Julai 2019

Misi Mencari Bubble Milk

Puan Isteri aku memang jenis hunting minuman yang ada pearl tu. Tak kisah la apa jenama sekalipun, Tealive ke, Chatime ke, memang dia mencari. Sebelum viral pun memang dia cari minuman macam ni, cuma aku ja macam tak layan sangat. 



Macam aku, jenis-jenis minuman macam tu aku kurang sikit. Kalau ke Tealive or Chatime pun, aku lebih pada smoothies ja.

So, bila Puan Isteri dok menyebut ja, aku pun bawakkan je la. Ikut selera Puan Isteri kan. Bawa ke Family Mart and Tealive ja. Or mana yang kami jumpa kalau ke mall. Puan Isteri orderkan apa yang dia nak, dan aku cuma kirim kan smoothies aku. Hahahaha...


Puan Isteri pun ada jugak la buat sendiri pearl tu. Aku rasa macam okay ja. Untuk sendiri makan la. Aku pun tak tahu la apa yang sedap pearl tu. Kalau aku, aku lebih suka yang topping biasa ja.

Takpa la, layankan je la. Benda ni kan viral... Nanti lama-lama okay la kan... 

1 ulasan:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Ehh ehh kalau takcsilap cool blog pun ada keluarkan 3 flavour baru ala-ala unicorn . Starback pun tak kalah nk juga ada pearl2