Life Is A Drama..

Logo KBBA

23 Jun 2019

Toy Story 4 Penamat Segalanya??



Baru je habis tengok wayang dengan Puan Isteri, cerita Toy Story 4. Memang dari dulu aku dok tengok je cerita ni dari Toy Story, Toy Story 2, and after few years, keluar Toy Story 3 and now, Toy Story 4. 

Lepas tengok Toy Story 4 ni, bila dah habis aku terfikir, akan ada lagi ke sambungan filem ni. Sebabnya ending filem ni yang buat aku tertanya-tanya. Aku rasa siapa yang follow cerita ni, especially yang umur lebih kurang aku, akan tertanya-tanya jugak, ada lagi ke sambungan ni lepas tengok ending Toy Story 4. 

Untuk Toy Story ni, mesej filem lebih jelas and ending part is one of the best scene in this film. Bagi aku, tak mustahil tak ada sambungan dah untuk filem ni sebab one of the main character dah ........ 

Nak tahu? Pergi la tengok sendiri then korang rasa akan ada sambungan ke tak... 

Tiada ulasan: