Life Is A Drama..

Logo KBBA

25 Jun 2019

First Time Ke Nasi Bamboo Sungai Klah



Kalau orang lain dah banyak kali ke Nasi Bamboo Sungai Klah, tapi aku ni, semalam first time aku makan kat situ. Itu pun big boss belanja.

Al kisahnya, habis je event dekat Ipoh, PA boss telefon kata nak jumpa kat Sungkai. Kelam kabut kitorang dari Meru ke Sungkai. Dengan jalan jammed lagi dua tiga tempat. Hehehehe.. 

Sebelum ni memang ada plan nak singgah dengan Puan Isteri, tapi tutup je sebab cuti raya and cuti apa ntah satu lagi tu. So tak dapat la. 

By the way, bagi aku memang sedap gila la lauk-lauk dekat sini. Especially ikan bakar, kerang bakar and sambal tempoyak dia. Orang tak berapa ramai sebab time kitorang sampai tu pun dah pukul 3.30 petang. So nasib baik la, cumanya dah tak banyak lauk. Tapi, Alhamdulillah la, merasa jugak makan kat situ. Boleh tambah dah one of my favorite restaurant. 

Tiada ulasan: