Life Is A Drama..

Logo KBBA

15 Mei 2019

Bila Jadi Terlalu Baik


Nak buat jahat tak sampai hati. Tapi bila jadi terlalu baik, habis kepala semua dipijaknya. Anggap orang tu macam takda perasaan langsung. Ni masalah bila seseorang tu jadi terlalu baik dengan orang sekeliling sampai ada yang mengambil kesempatan dan orang boleh buat macam-macam. 


Nak melawan tak sampai hati, nak mengikut kita yang makan hati. Tapi at the end, kita je la yang makan hati dan silap-silap boleh depress. Bukannya kita tak nak melawan, tapi sebab fikirkan benda tu boleh rosakkan keadaan, so its better for us just keep quiet. 


Well, nasib badan la nak oiii... 

Tiada ulasan: