Life Is A Drama..

Logo KBBA

07 Januari 2019

Sabar Selagi Boleh

Azam tahun baru aku, entah la... Macam takda apa sangat sebab hujung tahun dan awal tahun aku kalau bab kerja, memang teruk sikit la. Naik tension aku sampai rasa malas nak pergi office. Hahahaha, boleh macam tu.


Tapi nak buat macam mana kan, nama pun kerja, memang nak kena hadap jugak la walaupun tak suka. Hanya orang yang tau ja kenapa aku jadi takda mood nak kerja sekarang ni. Nasib la aku tak buat kerja gila untuk buat satu keputusan bodoh, kalau tak, memang menyesal. 


Tak apa la, mungkin rezeki aku masih di sini and i need to hold for a while. Sabar aku masih ada, rasanya la. Hahahaha... Kalau dah tak ada, mungkin dah lama aku melenting dan menjawab. Or maybe sebab aku ni jenis malas nak panjangkan cerita? Well... Tak apa la, just wait and see je la apa yang nak jadi... 

Tiada ulasan: