Life Is A Drama..

Logo KBBA

24 Disember 2018

Dah Selesai, Ada Lagi

Aku rasa memang aku agak busy dalam sebulan ni dan banyak berjalan. Kiranya berehat jugak la lepas dah settle Annual Report dan AGM. Aku dapat berehat di Hat Yai dan jugak ke Port Dickson. Honeymoon dan bercuti dengan family mertua aku.

Tapi lepas dari tu memang busy jugak la. Masuk kerja terus sibuk untuk event di Ipoh. Nasib la semuanya dimudahkan even masa sehari sebelum event dekat Ipoh tu ada sikit masalah. Hahahahaha... Tapi Alhamdulillah dipermudahkan semuanya.


Lepas event di Ipoh, balik KL and esoknya balik ke Ipoh untuk majlis bertunang abang ipar aku. Kiranya dah settle dah untuk tahun ni.

Tapi bukak je tahun baru, memang aku sibuk jugak la. Actually dalam minggu ni pun aku dah start sibuk sebenarnya. Bukak tahun baru terus ada event untuk dua minggu pertama and semuanya besar-besar. Memang permulaan tahun baru 2019 pun dah macam agak tension.

Well, itu la nasib orang makan gaji kan... Nama pun kerja. Mana-mana pun sama je... 

Tiada ulasan: