Life Is A Drama..

Logo KBBA

31 Disember 2018

2018 : Lebih Banyak Manis Dari Pahit

Sibuk sambut new year ke tu?? Macam mana dengan tahun 2018 korang? Banyak manis ke pahit? Macam-macam benda yang kita kena hadap kan sepanjang 365 tahun ni. Ada yang korang suka, ada yang korang benci. Sama macam aku. 


Tapi jenis aku, malas aku nak pikir benda yang tak elok tu lama-lama. Buat semak  kepala otak ja fikir benda yang takda faedah macam tu. Banyak lagi benda yang aku kena fikir. 


Bagi aku, tahun 2018 ni banyak ja benda manis yang berlaku. Yang pahit tu ada jugak, tipu la kalau tak ada kan...Tapi yang pahit tu kita ignore ja la. Macam aku cakap, tak guna pun nak fikir benda-benda yang pahit tu. Tapi yang pahit tu la buat kita lagi kuat nak hadap benda-benda yang akan mendatang.


Well, 2018 tahun yang mengubah status aku dari seorang bujang kepada suami orang. Tu perkara yang memang aku takkan lupa sampai bila-bila. Perubahan besar dalam hidup aku dengan penuh rasa tanggungjawab. Itu yang paling utama la dalam tahun 2018 ni untuk hidup aku.

Drama

Azam tahun depan? Hermm...tak set apa pun lagi...Just go with the flow...


Tiada ulasan: