Life Is A Drama..

Logo KBBA

28 Jun 2018

Menghitung Hari, Detik Demi Detik

Fuhhh.. Pejam celik pejam celik,  dah tak lama dah untuk aku bertukar status dari bujang kepada suami orang.  Memang aku sendiri pun sampai sekarang masih tak percaya yang status aku akan bertukar tak lama lagi.  


Kalau sebelum ni aku duk excited dengan majlis kahwin keluarga dan kawan-kawan aku,  kali ni aku pulak excited dengan majlis aku sendiri.  Excited tapi dalam masa yang sama,  takut jugak aku ni.  Aku rasa ni normal kot untuk yang baru nak berkahwin.  Tambah lagi dengan keadaan aku sekarang ni.  Alhamdulillah,  ramai yang membantu tambah lagi keluarga aku sendiri.  


Alhamdulillah,  jodoh dah sampai walaupun setahun dua sebelum ni, aku duk post tentang ayat-ayat pickup line.  Tapi semua tu saja post ja walaupun aku single mingle lagi.  Saja seronok-seronok.  


InsyaAllah majlis akan berlangsung dalam dua bulan lagi, ke kurang? Hehehe.. Tunggu je la nanti aku jemput.  Doakan semoga semuanya dipermudahkan.  Amin... 

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bro, dulu aku pernah baca post pasal diploma pelancongan yg bro pernah tulis dulu. alhamdullilah skang dah sem 3 course tu dan rasa seronok belajar, dah nampak skit2 masa depan tu huhu. Insyaallah semoga Allah mudahkan urusan bro dan bakal isteri

Firzz Radzi berkata...

Alhamdulillah.. Terima kasih atas doanya... Goodluck bro...