Life Is A Drama..

Logo KBBA

23 Mei 2018

Kekal Bertenaga Di Bulan Ramadhan Dengan ChocoFit

Fuh... Sedar tak sedar,  dah seminggu dah puasa.  Kejap sangat rasa.  Ke aku je yang rasa masa cepat sangat berjalan? Iya la,  tengah menghitung hari la katakan.  Hehehehe.. 


Okay,  puasa kali ni,  aku tak rasa letih atau lapar sangat berbanding tahun-tahun sebelum ni.  Kalau tak,  seminggu pertama puasa,  aku akan rasa sangat letih dan lapar.  Iya la,  selalu dok makan ja 24 jam,  tapi kali ni,  kena tahan lapar dan dahaga sambil buat kerja macam biasa.  


Tapi, aku ada benda nak share dengan korang.  Selain untuk bekalkan tenaga,  korang jugak insya Allah boleh kurus kalau amalkan Choco Fit.  Choco Fit ni apa? Tak pernah dengar? 


Meh aku cerita dulu,  ChocoFit ni adalah serbuk coklat yang boleh membantu korang menurunkan berat badan tapi dalam masa yang sama,  korang tak perlu berdiet teruk sangat. Bahan yang ada dalam Choco Fit ni Guarana,  Aloe Vera, Hoodia, Fructose, Choco Powder dan non dairy creamer. Jangan risau,  rasa dia tak pelik pun,  macam air coklat biasa. 


Bila aku minum dari awal puasa hari tu,  memang badan aku bertenaga elok je dari pagi sampai ke malam.  Cuma aku agak kerap ke toilet.  


Tapi Korang jangan risau,  Choco Fit ni mempunyai kelulusan dari JKM, bukan produk sebarangan. Kalau sebarangan,  aku pun tak berani cuba.  


Okay, bila korang minum,  korang akan rasa kenyang, bertenaga dan badan terasa ringan.  Lepas tu,  insya Allah dalam 7 hari,  berat akan turun antara 3 hingga 7 kilogram dan dalam 21 hari,  insya Allah perut akan kempis,  peha kecil dan body fit.  Haaaa,  so raya tahun ni korang boleh la melaram sakan.  Tunjuk sikit perubahan. Tambah kalau korang minum masa bulan, aku rasa effect dia lagi cepat. By the way,  kawan aku pun ada minum dan memang berat dia dah turun. 


Cara minum pun senang gila.  Cuma bancuh Chocofit ni dengan 120ml air panas atau sejuk dan minum selepas sarapan.  Tak ada pantang larang.  Cuma kena pastikan air putih tu cukup. 


Nak beli? Boleh ke Instagram Chocofit atau hubungi 011 1292 3024 untuk pertanyaan lanjut. 

6 ulasan:

YB Shehan berkata...

macam bes lak. rasa nak laki cuba.. hehe

noorhaidaz eyda berkata...

Wahhh.. berkesan ye.. teringin pula nk mencuba

Mohaz Sue berkata...

Teringin nak cuba

MisDiarios berkata...

amboii sedapnyeeee...menyelerakan je nampak

mas saari berkata...

Bagus jugak kesannya.

Hans Hanis berkata...

wahhh nampak sedap