05 September 2017

Bosannya Bila Seorang Diri



Sebelum ni kalau aku balik kampung, mesti aku akan cari kawan untuk balik sekali dengan aku. Bukan apa, sebagai kawan untuk menyembang ja. Bosan weh bila bawak kereta sorang-sorang.. Mati kutu.

Macam semalam, bila aku nak balik ke Damansara. Mulanya memang ada plan untuk ambil sorang dua kawan aku untuk balik ke KL. Tapi last minit, semua perancangan tu cancel sebab ada yang nak balik awal. Aku ada la jugak tanya-tanya kawan-kawan yang lain, tapi tak ada. Ada yang balik dengan bas or train, dan ada jugak yang balik dengan keluarga or kawan dorang. Jadi kesimpulannya, aku drive la sorang-sorang dari kampung. Hohoho...

Mati kutu aku weh. Pasang radio pun bosan. Pasang pendrive pun lagu yang sama ja. Last-last aku buat video aku menyanyi then delete balik. Hahahahah... Kalau aku up dekat FB, confirm aku kena kecam.

Untuk selesaikan masalah,  aku kena cari peneman.  Mungkin kena ada isteri kat sebelah ok la kot kan ... 

2 ulasan:

  1. ayat last kemain..semoga di permudahkan urusan firr..mencari peneman hehe

    BalasPadam
  2. semoga bertemu jodoh secepat mungkin ye.. :)

    BalasPadam